soal-visacanada-shaditours

سوالات متداول ویزای کانادا

برای گرفتن ویزای کانادا چه کاری باید کرد ؟

در ابتدا باید ببینیم که آیا شما شرایط گرفتن ویزا را دارید یا خیر.
4شرط اصلی برای گرفتن ویزای کانادا وجود دارد :
1) مدارک شغلی معتبر
2) مدارک مالی ( پرینت حساب و گردش حساب 4ماهه )
3) سند ملکی
4) پیشینه سفر

مدت اعتبار ویزا چقدر است ؟

مدت اعتبار ویزای توریستی کانادا 10 سال می باشد که برای هر ملیتی تا آخر اعتبار پاسپورت فرد صادر می گردد.
چون پاسپورت ایران 5 سال اعتبار دارد اصلاحا به آن ویزای 5 ساله می گویند.

در این 5 سال چند بار میتوان ورود کرد ؟

محدودیتی در مورد دفعات ورود وجود ندارد ، شما می توانید هر چندبار که می خواهید با این ویزا ورود کنید .

در هر بار ورود چه مدت می توان در کشور کانادا اقامت داشت ؟

در هر بار ورود فرد می تواند کمتر از 6 ماه در خاک کانادا اقامت داشته باشد .

آیا با ویزای توریستی می توان کار یا تحصیل نمود ؟

خیر با این نوع ویزا فرد اجازه کار و یا تحصیل به صورت قانونی را ندارد .
در صورت درخواست می تواند با مراجعه به اداره مهاجرت در صورت امکان نوع ویزای خود را تبدیل نماید.

آیا محدودیتی برای ورود وجود دارد ؟ تا چند وقت بعد از گرفتن ویزا باید وارد کانادا شویم ؟

محدودیت زمانی خاصی در حال حاضر وجود ندارد .
قانون قبلی که در صورت عدم ورود فرد تا 6 ماه ویزای او ابتدال می گردید برداشته شده است .
پس شما می توانید ویزای خود را دریافت نمایید و هر زمان که توانستید از آن استفاده نمایید .

منظور از شغل مورد قبول سفارت چیست ؟

شغل شما می تواند آزاد یا دولتی باشد اما باید مدارکی را به سفارت ارئه دهید که نشان وابستگی شغلی شما باشد.
در صورتی که خود صاحب مشاغل هستید میبایست مدارکی مبنی بر ثبت شرکت ، جواز کسب یا پروانه کسب ، لیست حقوق کارمندان و آخرین مالیات رسیدگی شده خود را ارئه نمایید.
درصورتی که کارمند باشید باید گواهی اشتغال به کار ، لیست بیمه (درصورت امکان لیست کلی سوابق بیمه) و در غیر اینصورت لیست 2 ماهه آخر بیمه و فیش حقوقی 2 ماهه اخیر خود را به عنوان مدارک شغلی ارائه نمایند .

گواهی اشتغال به کار باید چگونه باشد ؟

گواهی اشتغال به کار باید شامل نام و نام خانوادگی متقاضی (طبق پاسپورت)، شماره پاسپورت ، تاریخ شروع به کار ، ساعت کاری ، میزان حقوق دریافتی ، تاریخ مرخصی (مدت زمان مرخصی) ذکر گردد و خطاب نامه می بایست به سفارت محترم کانادا باشد .

گواهی اشتغال به کار باید به چه زبانی باشد ؟

در صورتی که شرکت شما دارای سربرگ و مهر لاتین می باشد می توانید از نمونه لاتین قرارداده شده در سایت استفاده نمایید.
در غیر اینصورت نیاز است تا نامه به زبان فارسی نوشته شود و به ترجمه دارالترجمه رسمی در آید .

آیا مدارک نیاز به مهر دادگشتری یا وزارت امور خارجه دارند ؟

خیر هیچ کدام از مدارک نیاز به این 2 مهر و تاییدیه آنها ندارد .
مهر دارالترجمه های رسمی به تنهایی کفایت می کند .

موجودی حساب چقدر می باشد ؟

هر فرد میبایست حداقل 10000دلار کانادا موجودی حساب داشته باشد که در حال حاضر معادل با 150میلیون تومان می باشد .

آیا می توان چند روز قبل از گرفتن پرینت و تمکن این مبلغ را به حساب خود واریز نمود ؟

خیر افزایش ناگهانی موجودی حساب برای هیچ سفارتی پذیرفته نیست و نه تنها کمکی به گرفتن ویزا نمی کند بلکه می تواند باعث رد ویزا نیز گردد .

ارزش سند چه میزان باید باشد ؟

ارزش سند اهمیتی ندارد ، شما می توان هر سند ملکی و یا زمین را که دارید ارائه دهید .
حتی سند خودرویی که ارزش آن بالای 100 میلیون تومان باشد را نیز به عنوان سند ارائه دهید .

آیا برای گرفتن ویزا حتما باید دعوتنامه داشت؟

خیر شما می توانید با واچر هتل و پرواز نیز برای سفر خود اقدام نمایید.

الزاما نیازی بر داشتن دعوتنامه نمی باشد .

دعوتنامه از طرف چه کسی می تواند باشد ؟

شما می توانید از طرف خانواده و یا حتی دوست دعوتنامه داشته باشید.

فرد دعوت کننده چه شرایطی باید داشته باشد ؟

هر فردی که دارای PR باشد و یا پاسپورت کانادایی داشته باشد حتی اگر نسبتی با شما هم نداشته باشد می تواند شما را دعوت کند.
اما بهتر است فرد دعوت کننده شغل پر درآمد داشته باشد و حتما مالیات های خود را به موقع پرداخت نموده باشد.

منظور از پیشینه سفر چیست ؟

در حقیقت هیچ فردی نمی داند که منظور از پیشینه سفری که کاملا مورد قبول سفارت باشد چیست .
اما فرد اقدام کننده بهتر است که حداقل یک ویزای معتبر داشته باشد که ویزا های معتبر عبارتند از :
شنگن ، استرالیا ، آمریکا ، انگلیس و کانادا
علاوه براین داشتن ویزاهایی که لیبل دارند مانند بلغارستان ، قبرس ، رومانی ، اندونزی ، تایلند و…به پیشینه سفر شما کمک می نماید.

انگشت نگاری در سفارت کاناداست ؟

خیر انگشت نگاری در دفتر VAC انجام می شود که سفارت نیست .

چقدر طول میکشد تا جواب ویزا بیاید؟

از زمانیکه انگشت نگاری انجام می شود 3 تا 6 هفته می تواند طول بکشد .

میشه مدارک را دستی برد برای ویزای کانادا ؟

بله میشه اما به خاطر حجم زیاد مدارک خیلی وقتا آفیسر سفارت مدارک را چک نکرده و شما را ریجکت میکند.

برای انگشت نگاری چه کشوری میشه سفر کرد ؟

فرقی نمی کند هرجا که دفتر VAC CANADA داشته باشد میشود در آنجا انگشت نگاری انجام شود .

اگر ویزای کانادا به هر دلیلی ریجکت شد تا چه زمانی میشه دوباره اقدام کرد ؟

محدودیتی نداشته از فردای روز ریجکتی بعد از رفع دلایل می توان دوباره اقدام نمود .

همه افراد خانواده باید همه شرایط را برای ویزا داشته باشند ؟

خیر – اگر فقط سرپرست خانواده داشته باشد نیز کافیست ، اما اگر بقیه نیز ارائه دهند بهتر و مثبت تر است .

 

ویزای کانادا

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *