visa-emirates-shaditours

ویزای توریستی امارات

اعتبار ویزای امارات برای ویزای توریستی 2 ماه است و مدت زمانی که شخص با این ویزا در کشور امارات می تواند اقامت داشته باشد 14 روز می باشد .
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای امارات
اسکن صفحه اول پاسپورت
داشتن حداقل 6 ماه اعتبار پاسپورت
مبلغ ویزای امارات 290 درهم

برای اخذ ویزای امارات و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید .

قبل از سفر به امارات متحده عربی، لطفا شرایط ویزا خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که در شرایط ویزای معتبر را داشته باشید و پاسپورت شما برای حداقل دوره ویزا معتبر باشد.
دارندگان گذرنامه های غیر استاندارد و اسناد مسافرتی نیز ممکن است برای سفر به این کشور نیاز به ویزا داشته باشند .
در تاریخ 29 آوریل 2016، صاحبان اقامت GCC نیز باید قبل از ورود به دبی درخواست ویزای امارات متحده عربی کنند.

کشورهای بدون نیاز به اخذ ویزای دبی :

اگر شما صاحب گذرنامه از کشورهای زیر هستید، برای بازدید از امارات متحده عربی نیازی به هیچگونه ویزای پیشنهادی نداشته و به راحتی می توانید به این کشور سفر کنید.
آندورا
آرژانتین
استرالیا
برونئی
کانادا
شیلی
هنگ کنگ، چین
ایرلند
ژاپن
قزاقستان
مالزی
موریس
موناکو
نیوزلند
جمهوری خلق چین
فدراسیون روسیه
سان مارینو
سنگاپور
اوکراین
انگلستان
ایالات متحده آمریکا
واتیکان

دارندگان گذرنامه های زیر می توانند ویزای 90 روزه یا 6 ماه بگیرند
اتریش
بلژیک
برزیل
بلغارستان
کرواسی
قبرس
جمهوری چک
دانمارک
استونی
فنلاند
فرانسه
آلمان
یونان
مجارستان
ایسلند
ایتالیا
لتونی
لیختن اشتاین
لیتوانی
لوکزامبورگ
مالت
هلند
نروژ

لهستان
کشور پرتغال
رومانی
سیشل
اسلواکی
اسلوونی
کره جنوبی
اسپانیا
سوئد
سوئیس
اروگوئه
شهروندان کشورهای اروپایی که در بالا ذکر شده اند، همچنین می توانند کم تر از این زمان نیز ویزا بگیرند .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *