england-visa-shaditours

تعرفه‌های وقت سفارت برای ویزای انگلیس :

نوع ۶ ماهه    ۲۲۰ دلار
۲ ساله          ۶۰۰ دلار
۵ ساله         ۱۰۷۰ دلار
۱۰ ساله       ۱۲۹۰ دلار
دانشجویی    ۶۰۰ دلار + هزینه بیمه
آکادمیک و دوره زبان ۱۲ ماهه       ۴۰۰ دلار 

برای اخذ ویزای انگلیس مسافرین نیاز به انجام انگشت نگاری داشته برای انجام انگشت نگاری میتوانند به هر یک از سه کشور ایران(شهر تهران)، امارات(دبی یا ابوظبی) و یا ترکیه(استانبول، آنکارا و… ) مراجعه نمایند.

افراد باید مدارک خود را به صورت ترجمه شده در روز مقرر شده برای انگشت نگاری  به همراه داشته باشند و به سفارت ارائه دهند.

افرادی که برای انگشت نگاری به کشور ترکیه مراجعه نموده اند به دلیل زمان بر بودن فرایند صدور ویزا میتوانند با گرفتن برگه عبور به کشور ایران بازگشته و پس از دریافت ایمیل سفارت مبنی بر اتمام فرایند بررسی صدور ویزا نسبت به دریافت پاسپورت خود (پیکاپ پاسپورت) اقدام نمایند. هزینه انجام پیکاپ  از استانبول و آنکارا متفاوت میباشد .

هزینه پیکاپ ویزای انگلیس از ترکیه  :

هزینه دریافت پاسپورت از استانبول برای نفر اول 120 $( دلار آمریکا) ، نفر دوم  100$ (دلار آمریکا) ، نفر سوم به بعد 80 $( دلار امریکا) میباشد.

هزینه دریافت پاسپورت از آنکارا برای هر نفر 70$ (دلار آمریکا) میباشد.

 

راه دیگری نیز برای خروج از کشور ترکیه تا زمان اتمام فرایند صدور ویزا وجود دارد که در این حالت فرد میتواند پاسپورت خود را از سفارت انگلیس دریافت نماید و همراه با پاسپورت خود به ایران بازگردند و پس از دریافت ایمیل سفارت پاسپورت خود را برای سفارت ارسال نمایند که اصطلاحا به این روش پیکاپ دو طرفه انگلیس گفته میشود که هزینه انجام این نوع پیکاپ از استانبول 220$( دلار آمریکا) و از آنکارا 140 $ (دلار آمریکا) میباشد.

هزینه پیکاپ پاسپورت از کشور امارات نیز به شرح زیر میباشد :

پیکاپ از ابوظبی برای هر نقر 440 درهم +هزینه سفارت که در حال حاضر 37 درهم است میباشد.

پیکاپ از دبی برای هر نفر 190 درهم میباشد.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی انگلیس :

اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی و کپی از تمام صفحات پاسپورت ها
یک نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
2قطعه عکس4.5*3.5
اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان
اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل(گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر ,جواز کسب, پروانه فعالیت,کارت بازرگانی, لیست بیمه 6 ماه آخر, برگه مالیاتی پرداخت شده , کارت پرسنلی حکم کارگزینی , حکم بازنشستگی ,کارت بازنشستگی , پروانه مطب , کارت مهندسی , کارت دانشجویی و…)
رزرو بلیط برای سفر به انگلستان
مدارک میزبان در انگلستان (دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده , پرینت حساب بانکی , مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درامد , فیش حقوقی , سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه, آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده , قبوض پرداختی از قبیل آب برق و گاز و…)
اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به لاتین برای 3 ماه گذشته , سپرده های بانکی و …
برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت وشخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست .
اصل و ترجمه رسمی سند ملکی , در صورت اجاره دادن, اصل و ترجمه اجاره نامه
ترجمه رسمی (دارالترجمه) برای تمامی مدارک فوق کافیست و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نمی باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *