thailand-visa-shaditours

انواع ویزای تایلند :

ویزای توریستی تایلند
برای دریافت  این ویزای تایلند نیازی به انجام مصاحبه و حضور فرد در سفارت نمی باشد .
اعتبار این ویزا 3 ماه می باشد و در طول این مدت فرد می تواند 57 روز اقامت داشته باشد .
قیمت این نوع ویزا 37 یورو می باشد و مدت زمان لازم برای صدور آن 4 روز کاری می باشد.

ویزای 6ماه مولتی پل
قیمت این نوع ویزا 155 یورو و مدت زمان لازن برای صدور آن 4 روز کاری می باشد.

ویزای تجاری و بلند مدت
برای اخذ این ویزای تایلند فرد متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه نموده و با گرفتن وقت مصاحبه و پذیرفته شدن در مصاحبه اقدام به اخذ ویزا نمائید .
قیمت این نوع ویزا 155 یورو می باشد.
آدرس سفارت تایلند : تهران ، خیابان بهارستان ، خیابان استقلال ، پلاک 4
شماره تماس سفارت : 77531433-021

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تایلند :

کپی از تمامی صفحات شناسنامه ( هر صفحه در یک برگ  A4 )
کپی کارت ملی پشت ورو هر طرف در یک صفحه
کپی صفحه اول پاسپورت در برگه A4
اصل پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه از تاریخ خروج
اصل پرینت گردش حساب 3 ماه با موجودی حداقل 4 میلیون تومان برای هر نفر ( به زبان لاتین و مهر و امضا شده توسط بانک )
2قطعه عکس رنگی 4*6 پشت زمینه سفید تمام رخ
رزرو بلیط + واچر هتل
فرم مشخصات فردی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *