ویزای عمان

نوع ویزا: ویزای توریستی 30 روزه بدون نیاز به اخذ هتل
مدت زمان لازم جهت اخذ ویزا: 1-2 روز کاری

مدارک مورد نیاز:

  • یک قطعه عکس 3*4 رنگی تمام رخ

  • اسکن صفحات اول و دوم پاسپورت

  • رزرو کردن هتل *4 یا هتل *5

  • چک ضمانت 10.000.000 تومانی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *