دانستنیهای ویزای کانادا که بااید به آن توجه کرد گام 1:

اطلاعات کامل در مورد شرایط ویزا / مجوز در وب سایت IRCC را بخوانید و فرم های درخواست مناسب و چک لیست مربوط به هدف بازدید خود را دانلود کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزا / مجوز، لطفا به «Visa About Your Visa» مراجعه کنید.

دانستنیهای ویزای کانادا که بااید به آن توجه کرد گام 2:

فرم درخواست و سایر اسناد مربوطه را به صورت الکترونیکی پر کنید و چاپ کنید.

فرم ها (از جمله ورقه های بارکد) باید با استفاده از چاپگر لیزری بر روی کاغذ سفید، کیفیت پیوند، کاغذ غیر براق چاپ شوند.

اگر شما نتوانستید تمام اسناد حمایتی را که ذکر شده در لیست چک مستندات رسمی IRCC باشد، تهیه کنید، لازم است فرم تکمیل فرم را پر کنید و امضا کنید و آن را با فرم درخواست خود پیوست کنید.

عدم ارائه یک فرم واجد شرایط تکمیل شده و امضا شده ممکن است به تأخیر اضافی یا امتناع درخواست شما برای ویزا، مجوز یا سند مسافرتی منجر شود.

دانستنیهای ویزای کانادا که بااید به آن توجه کرد گام 3:

خط مشی حفظ حریم خصوصی پیوست، فرم  موافقت نامه VFS را پر کنید و آن را با فرم درخواست خود پیوست کنید.

مهم: اگر فرم رضایت کامل و امضا شده از VFS با نرم افزار گنجانده نشده باشد، ما نمی توانیم به شما کمک کنیم، و درخواست شما بازگردانده می شود.

دانستنیهای ویزای کانادا که بااید به آن توجه کرد مرحله 4:

پرداخت ویزا به عنوان هر دستورالعمل در وب سایت  ویزای کانادا

لطفا توجه داشته باشید که هنگام ارسال درخواست از طریق CVAC، شخصا یا پست الکترونیکی، هزینه های ویزا باید علاوه بر پرداخت هزینه سرویس CVAC (VFS Global) پرداخت شود.

دانستنیهای ویزای کانادا که بااید به آن توجه کرد مرحله 5:

مراجعه به مرکز درخواست ویزای محلی کانادا (CVAC)، اطمینان حاصل کنید که گذرنامه، عکس ها، فرم های تکمیل شده و تمامی اسناد حمایتی را به عنوان چک لیست و ابزار هزینه IRCC و دستورالعمل های پرداخت ارایه می دهید. هزینه های مربوط به خدمات مورد نیاز خواهد بود. لطفا اطمینان حاصل کنید که یک روش قابل قبول پرداخت.

دانستنیهای ویزای کانادا که بااید به آن توجه کرد مرحله 6:

هنگامی که شما در CVAC هستید، هزینه خدمات را پرداخت کنید، درخواست کامل خود را به دست آورید و رسید دریافت کنید. این رسید شامل شماره ردیابی منحصر به فرد شما است که شما باید پیگیری پیشرفت برنامه خود را آنلاین کنید.

هر سال بیش از 35 میلیون نفر از کانادا دیدن می کنند تا از فرصت های زیادی که کانادا ارائه می دهند از جمله بازدید از خانواده و دوستان خود لذت ببرند.

اگر مایل هستید که از کانادا دیدن کنید، ابتدا باید بدانید که آیا شما نیاز به بازدید  (اقامت موقت) دارید.

اگر مایل به سفر به کانادا برای مقاصد غیر از کسب و کار و یا لذت بردن هستید، شما نیاز به فرم ویزا در رده مناسب، مانند مطالعه و یا کار موقت دارید.

دانستنیهای ویزای کانادا

شما می توانید به صورت آنلاین و یا روی فرم تمام اسناد را برای حمایت از درخواست خود ارسال کنید.

تبصره: بسته به شرایط فردی، ممکن است واجد شرایط برای ویزای چند گانه به مدت 10 سال باشد.

بازدید کنندگان معاف از ویزا
اگر برای سفری به کانادا نیازی به ویزای بازدید کننده ندارید، هنوز هم می توانید از ویزای والدین و پدربزرگ و مادربزرگتان برای مدت 2 سال در کانادا استفاده کنید. برای انجام این کار مراحل زیر را دنبال کنید.

برای تأیید واجد شرایط بودن، اسناد درخواست شده را تکمیل و ارسال کنید. اگر ما درخواست را تأیید کنیم، هنگامی که وارد کانادا میشویم، به شما یک نامه ارسال میکنیم تا به افسر خدمات مرزی بفرستید. علاوه بر این، اگر شما با هواپیما سفر کنید، شما باید به طور جداگانه درخواست ETA درخواست دهید تا به کانادا سفر کنید و وارد کانادا شوید. eTA به صورت الکترونیکی به پاسپورت شما مرتبط خواهد شد، بنابراین شما باید با گذرنامه ای که برای درخواست ETA درخواست کرده اید، و نامه خود برای تسهیل سفر به کانادا، سفر کنید. مأمور در مرز می تواند تا دو سال دیگر به کانادا سفر کند.

مراحل درخواست ویزا
شهروندان از 29 کشور و 1 قلمرو برای درخواست ویزا بایستی بیومتریک (اثر انگشت و عکس) را ارائه دهند.

درخواست آنلاین
بر روی کاغذ اعمال کنید ممکن است لازم باشد مصاحبه ای با افسر ویزا داشته باشید.

معاینه پزشکی

برای رسیدن به کانادا با والدین و ویزای سوپر پدربزرگ و مادربزرگ، یک معاینه پزشکی دارید. مأمور مهاجرت کانادا به شما دستورالعمل هایی در مورد آنچه انجام دهید ارسال خواهد کرد.

برای اطلاعات بیشتر، مراجعه کنید به امتحانات پزشکی.

 

کانادا

دانستنیهای ویزای کانادا

ویزای کانادا

وب سایت رسمی کانادایی ویزای کانادا

ویزای کانادا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *