ویزای کانادا 2

اخذ ویزای کانادا 

اخذ ویزای کانادا توریستی فقط با 1500 دلار آمریکا

 

اخذ وقت سفارت ویزایکانادا

اخذ وقت سفارت کانادا همراه با پر کردن فرم ها  

210$ دلار کانادا + 390/000 تومان

 

 

پس از انجام انگشت نگاری درخواست ویزا از سوی سفارت مورد بررسی قرار می گیرد.

نرخ وقت سفارت کانادا

درصورت داشتن دعوت نامه توسط خود شخص: 210 دلار آمریکا + 390.000 تومان
در صورت درخواست دعوت نامه : 1500 دلار آمریکا

 

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت برای ویزای کانادا
1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر به همراه کلیه پاسپورتهای قدیمی که در آن ویزا درج شده وجود داشته باشد.

2. یک قطعه عکس 3.5×4.5 رنگی –تمام رخ –پشت زمینه سفید.
3. ترجمه شناسنامه .
4. ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر و درصورت همسفر بودن با فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیل شان ترجمه شود.
5. تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر متقاضی به صورت جداگانه.
6. مدارک مالی شامل نامه تمکن بانک به زبان لاتین با مهر قسمت بین الملل بانک به همراه گردش چهارماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد.درصورتیکه گواهی سپرده بلند مدت و یا گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار و سند اتومبیل و اجاره نامه دارید ارایه داده شود.
7. ترجمه اسناد ملکی.
8. مدارک شغلی:
کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین روی سربرگ شرکت( با ذکر تاریخ شروع به کار- سمت شغلی و درآمد ماهیانه – مدت زمان مرخصی موافقت شده) به همراه ترجمه فیش حقوق دو ماه آخر و ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.
کارفرمایان: ترجمه آگهی تاسیس – آگهی تغییرات – آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه رسمی ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان- ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده-نامه تمکن بانک شرکت-ریز پرینت 4 ماه آخر لاتین
تجار: ترجمه کارت بازرگانی و گواهی اتاق بازرگانی و ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت و کارت نظام پزشکی و ترجمه پروانه مطب و ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد:ترجمه پروانه بهره برداری –ترجمه جواز کسب-ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده –ترجمه
لیست پرداخت بیمه.

بازنشستگان :ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخربازنشستگی(درصورت افزایش حقوق ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)
9. دعوت نامه : شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی –نسبت با شخص-دلیل سفر-آدرس و تلفن-مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر. (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر وامضای دفتر ثبت NOTHARY PUBLIC برسد.
مدارک فرد دعوت کننده : ارائه کارت شهروندی CANADIAN CITIZENSHIP CARD –پاسپورت کانادایی – شناسنامه کانادایی CERTIFICATE CANADIAN BIRTH یا کارت اقامت PR CARD از سوی فرد دعوت کننده الزامی است.همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار- نامه بانک –برگه مالیاتی NOTICE OF ASSESSMENT و فرم های T4 , T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست فرد دعوت شونده دارند.
10. ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از وی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند

کلیه مدارک نیاز به ترجمه دارند(غیررسمی) و می بایست یه صورت اسکن برای ما ارسال شود.

برای ثبت درخواست ویزا کانادا می بایست مبلغ هزینه مربوط به ویزا و انگشت نگاری در زمان ثبت نام به حساب سفارت واریز گردد.

ارسال مدارک برای ثبت نام آنلاین ویزا کانادا

مدارک فرد متقاضی می بایست به صورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت شود.
در ثبت نام آنلاین مبلغ مربوط به هزینه ویزا و انگشت نگاری به صورت واریز آنلاین از طریق کارت اعتباری ودر ثبت نام حضوری میبلغ به صورت وجه نقد در حساب بانک به حساب مربوط به سفارت واریز شده و رسید واریز به سفارت تحویل داده می شود.

انگشت نگاری برای ویزای کانادا

بعد از انجام ثبت نام شخص میبایست ظرف مدت 30روز به سفارت کانادا دریکی از شعب واک در آنکارا،استانبول یا ابوظبی مراجعه کند،در صورت عدم مراجعه درمدت تعیین شده درخواست شخص از سمت سفارت باطل شده و هزینه پرداخت شده عودت نمی گردد.
درصورت انجام ثبت نام حضوری در زمان ثبت نام و تحویل مدارک همزمان انگشت نگاری صورت می گیرد.

لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی

 

 

کانادا

دانستنیهای ویزای کانادا

ویزای کانادا

وب سایت رسمی کانادایی ویزای کانادا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *