ویزای کانادا 2

اخذ ویزای کانادا 

اخذ ویزای کانادا توریستی فقط با 1500 دلار آمریکا

 

اخذ وقت سفارت ویزایکانادا

اخذ وقت سفارت کانادا همراه با پر کردن فرم ها  

220$ دلار کانادا + 590/000 تومان

 

پیکاپ ویزای کانادا :

 

پیکاپ ویزای کانادا از کشور ترکیه 200/000تومان + 65 لیر ترکیه 

 

پس از انجام انگشت نگاری درخواست ویزا از سوی سفارت مورد بررسی قرار می گیرد.

مبلغ ویزای کانادا با واچر هتل ، بلیط و برنامه سفر :

مبلغ وقت سفارت :590/000 تومان + 220 دلار کانادا

مبلغ هر واچر : 150/000 تومان

مبلغ برنامه سفر : 100/000 تومان

نرخ وقت سفارت کانادا

درصورت داشتن دعوت نامه توسط خود شخص: 220 دلار آمریکا + 590.000 تومان
در صورت درخواست دعوت نامه : 1500 دلار آمریکا

 

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت برای ویزای کانادا
1. اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر به همراه کلیه پاسپورتهای قدیمی که در آن ویزا درج شده وجود داشته باشد.

2. یک قطعه عکس 3.5×4.5 رنگی –تمام رخ –پشت زمینه سفید.
3. ترجمه شناسنامه + ترجمه کارت ملی .
4. ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر و درصورت همسفر بودن با فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیل شان ترجمه شود.
5. تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر متقاضی به صورت جداگانه.
6. مدارک مالی شامل نامه تمکن بانک به زبان لاتین با مهر قسمت بین الملل بانک به همراه گردش چهارماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد.درصورتیکه گواهی سپرده بلند مدت و یا گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار و سند اتومبیل و اجاره نامه دارید ارایه داده شود.
7. ترجمه اسناد ملکی.
8. مدارک شغلی:
کارمندان : گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین روی سربرگ شرکت( با ذکر تاریخ شروع به کار- سمت شغلی و درآمد ماهیانه – مدت زمان مرخصی موافقت شده) به همراه ترجمه فیش حقوق دو ماه آخر و ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.
کارفرمایان: ترجمه آگهی تاسیس – آگهی تغییرات – آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه رسمی ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان- ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده-نامه تمکن بانک شرکت-ریز پرینت 4 ماه آخر لاتین
تجار: ترجمه کارت بازرگانی و گواهی اتاق بازرگانی و ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت و کارت نظام پزشکی و ترجمه پروانه مطب و ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد:ترجمه پروانه بهره برداری –ترجمه جواز کسب-ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده –ترجمه
لیست پرداخت بیمه.

بازنشستگان :ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخربازنشستگی(درصورت افزایش حقوق ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)
9. دعوت نامه : شامل مشخصات کامل دعوت کننده و متقاضی –نسبت با شخص-دلیل سفر-آدرس و تلفن-مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر. (دعوت نامه پس از تنظیم باید به مهر وامضای دفتر ثبت NOTHARY PUBLIC برسد.
مدارک فرد دعوت کننده : ارائه کارت شهروندی CANADIAN CITIZENSHIP CARD –پاسپورت کانادایی – شناسنامه کانادایی CERTIFICATE CANADIAN BIRTH یا کارت اقامت PR CARD از سوی فرد دعوت کننده الزامی است.همچنین سایر مدارک فرد دعوت کننده شامل گواهی اشتغال به کار- نامه بانک –برگه مالیاتی NOTICE OF ASSESSMENT و فرم های T4 , T1 تاثیر بسیار زیادی روی نتیجه درخواست فرد دعوت شونده دارند.
10. ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از وی کسی باشد که آنها را همراهی نمی کند

کلیه مدارک نیاز به ترجمه دارند(غیررسمی) و می بایست یه صورت اسکن برای ما ارسال شود.

برای ثبت درخواست ویزا کانادا می بایست مبلغ هزینه مربوط به ویزا و انگشت نگاری در زمان ثبت نام به حساب سفارت واریز گردد.

ارسال مدارک برای ثبت نام آنلاین ویزا کانادا

مدارک فرد متقاضی می بایست به صورت اسکن شده در سایت سفارت کانادا ثبت شود.
در ثبت نام آنلاین مبلغ مربوط به هزینه ویزا و انگشت نگاری به صورت واریز آنلاین از طریق کارت اعتباری ودر ثبت نام حضوری میبلغ به صورت وجه نقد در حساب بانک به حساب مربوط به سفارت واریز شده و رسید واریز به سفارت تحویل داده می شود.

انگشت نگاری برای ویزای کانادا

بعد از انجام ثبت نام شخص میبایست ظرف مدت 30روز به سفارت کانادا دریکی از شعب واک در آنکارا،استانبول یا ابوظبی مراجعه کند،در صورت عدم مراجعه درمدت تعیین شده درخواست شخص از سمت سفارت باطل شده و هزینه پرداخت شده عودت نمی گردد.
درصورت انجام ثبت نام حضوری در زمان ثبت نام و تحویل مدارک همزمان انگشت نگاری صورت می گیرد.

پیکاپ ویزای کانادا
بعد از اعلان سفارت مبنی بر صدور ویزای کانادا ، سفارت مدت زمان 1 ماه را به شما فرصت می دهد تا پاسپورت خود را برای لیبل شدن ویزا در پاسپورت خود به سفارت برسانید .
روش های لیبل شدن ویزای کانادا در پاسپورت :
روش اول خود فرد به کشوری که برای انگشت نگاری رفته بوده است سفر مجدد کند تا پاس خود را به سفارت تحویل دهد.
این پروسه مدت زمان یک هفته تا 21 روز می تواند طول بکشد که در این مدت فرد باید در آن کشور بماند تا لیبل در پاسپورت متقاضی قرار گیرد .
روش دیگر پیکاپ ویزا کانادا فرد پاسپورت خود را به شرکت شیدای شادی سفر می برد و این شرکت پاسپورت شما را به صورت قانونی با پرواز به کشور مورد نظر می فرستد و بعد از لیبل شدن ویزا در پاسپورت شما دوباره پاس شما با پرواز به کشور بازگشت داده می شود .
پروسه پیکاپ ویزا کانادا 7 تا 10 روزکاری می باشد .

لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی

 

درباره وقت سفارت کانادا

مراحل گرفتن وقت به صورت آنلاین
در ابتدا مسافر می بایست مدارک را به صورت ترجمه شده آماده نماید ( که این مدارک شامل پیشینه ی سفر ( پاسپورت فعلی و پاسپورت های قدیمی ) ، مدارک مالکیت ( سند ملک و خودرو ) که لیست کامل مدارک در زیر قابل مشاهده می باشد .

لیست مدارک مورد نیاز ویزای توریستی

پس از آماده کردن و ترجمه مدارک می بایست آن ها را اسکن نموده و هر کدام را در محل مناسب آن آپلود نمایید و پس از ارسال آن برای سفارت و انجام پرداختی سفارت ظرف مدت 1 الی 5 روزکاری سفارت به مسافر یک بازه زمانی یک ماه اعلام می نماید ( اصطلاحا نامه بایومتریک برایشان ارسال می شود )که فرد در آن بازه زمانی می تواند به هرکدام از دفاتر انگشت نگاری که از قبل در فرم خود برای سفارت مشخص نموده است مراجعه نماید .
در لینک زیر شما می توانید به وب سایت هرکدام از دفاتر انگشت نگاری دسترسی داشته باشید .
با وارد کردن اسم شهر یا کشور از داشتن دفتر انگشت نگاری در آن شهر یا کشور مطمئن شوید .

لیست دفاتر انگشت نگاری سفارت کانادا 

در مرحله بعدی پس از دریافت نامه بایومتریک نیاز است که تاریخ دقیق سفر خود را با دفتر انگشت نگاری شهر مورد نظرتان تعیین نمایید.
پس از دریافت وقت سفارت دقیق از آن دفتر که در آن روز و ساعت مراجعه شما مشخص گردیده است در آن محل باید حاضر شوید .

کانادا

دانستنیهای ویزای کانادا

ویزای کانادا

وب سایت رسمی کانادایی ویزای کانادا

5 پاسخ به “ویزای کانادا”

  1. بسیار عالی ممنون
    Too many Thanks

  2. زهراحسنی گفت:

    ویزای مولتی برای پرستار

  3. Ahmad گفت:

    عالی

  4. Ahmad گفت:

    سلام.از لحظه ای که انگشت نگاری شدیم برا ویزا توریستی کانادا بیشترین زمانی که طول میکشه تا ویزا در بیار چقدره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *