دعوتنامه ویزای کانادا
دعوتنامه ویزای کاناداReviewed by شایان هشترودی on Oct 17Rating:

دعوتنامه ویزای کانادا

فرد دعوت کننده باید مدارک زیر را ارئه دهد :

و فرم های مالیاتی سال اخیر t1یا t 4 فرم Note Of Assessment
گواهی اشتغال به کار
بیمه
فیش حقوقی
پرینت حساب بانکی
چندین مورد وجود دارد که توسط سفارت باید بررسی گردد تا واجد شرایط بودن فرد را بررسی نماید:
وابستگی خانوادگی شما در کشور محل سکونت شما
هدف شما از این دیدار
خانواده شما و شرایط مالی آنها
شرایط اقتصادی و سیاسی کشور محل سکونت شما

دعوتنامه ویزای کانادا :

دعوتنامه نمی تواند تضمینی برای صدور ویزا از جانب سفارت باشد و آفیسر تصمیم گیرنده نهایی در مورد بررسی مدارک شما و صلاحیت گرفتن ویزای شما با توجه به قوانین کشور کانادا را دارد .

مواردی که فرد دعوت کننده در دعوتنامه خود باید ذکر کند :

نوشتن دعوتنامه به صورت قانونی مسئولیتی برای دعوت کننده در قبال بازدید کننده در زمان اقامت وی در کانادا ایجاد نمی کند ، اما باید نامه با صداقت نوشته شود و مسئولیت نوشته های خود در این نامه را قبول نمایید .
نامه خود را به صورت ثبت شده نوترایز نمایید و برای فردی که می خواهید آن را دعوت کنید بفرستید و فرد باید آن را در زمان اقدام برای ویزا به دست سفارت یا کنسول برساند .

اطلاعاتی که در مورد فردی که او را دعوت می نمایید باید ذکر کنید :

اسم کامل فرد ( نام و نام خانوادگی )
تاریخ تولد
آدرس و تلفن فرد
نسبت شما با او
هدف از سفر
مدت زمان اقامت در کانادا
محل سکونت وی – نحوه پرداخت هزینه های سفر
زمانی که فرد کانادا را ترک می کنید

اطلاعات فرد دعوت کننده :

اسم و فامیل کامل
تاریخ تولد
آدرس و تلفن در کانادا
شغل
نوع اقامت شما در کانادا
کپی از کارت شناسایی شما ( شناسنامه کانادایی )
اطلاعات خانواده : نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد همسر و فرزندان
تعداد افرادی که در منزل شما زندگی می کنند
تنها برای سوپر ویزا ها : نامه ای امضا شده جهت تائید اینکه از پس هزینه های پدر و مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگ خود بر می آیید.
ارائه در آمد برحسب تعداد افرادی که قرار است در محل سکونت شما زندگی کنند .(دعوتنامه ویزای کانادا)

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 3 =