ویزای شینگن

ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن:

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی شینگن
فرم درخواست ویزای شینگن تکمیل شده به همراه تاریخ و امضا.

1-دو قطعه عکس رنگی و جدید (کمتر از 6 ماه) با زمینه روشن ، در اندازه3.5 در 4.5 سانتی متر به طوری که چهره 70 تا 80 درصد عکس را شامل باشد.

2-گذرنامه معتبر: حداقل 6 ماه از تاریخ روادیددرخواستی و دارای حداقل 2 صفحه سفید به همراه کپی صفحه شناسایی امضا شده صاحب گذرنامه.

3-کپی تمام ویزا های شینگن (گذرنامه فعلی و گذر نامه قدیمی) به همراه مهرهای ورود و خروج آها.

4-شناسنامه به همراه کپی تمام صفحات

5-مدارک اجتماعی ،شغلی و مالی متقاضی :
کارمندان :
-گواهی اشتغال به کار که کمتر از یک ماه از صدورش گذشته باشدو این موارد را ذکرکند:سمت متقاضی ، تاریخ استخدام ،حقوق ماهیانه ،تعداد روزهای مرخصی موافقت شده و اعلام بازگشت از سفر کشورهای حوزه شینگن

فروشندگان و صاحبان شرکت :
-روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکتها
-پروانه کسب کاری
-پرینت گردش سه تا شش ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین (حساب شخصی)

شغل های آزاد:
-کارت نظام مربوطه یا کارت حرفه ای سال جاری
– پرینت گردش سه تا شش ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین (حساب شخصی)

بازنشستگان و افراد بدون شغل:
-حکم بازنشستگی و یا فیش دریافت مستمری برای بازنشستگان
– پرینت گردش سه تا شش ماه اخیر حساب بانکی به زبان لاتین
-در صورت لزوم ،گواهی تقبل هزینه ، به همراه تاریخ و امضا،همراه با مدارک شناسایی ، شغلی و تمکن مالی شخص تقبل کننده

فرزندان زیر 18 سال و دانشجویان:
-گواهی تقبل هزینه سفر فرزند برای ویزای شینگن توسط یکی از والدین
-مدارک مالی و کاری شخص تقبل کننده هزینه سفر به حوزه شینگن به همراه مدارک شناسایی
-اجازه خروج محضری و رسمی امضا شده توسط مادر و یا پدر در صورتی که یک کدام از آنها با فرزند سفر نکند.چنانچه هیچ کدام از والدین با فرزند سفر نکنند، اجازه خروج هر دو والدین الزامی می باشد.-گواهی اشتغال به تحصیل یا ثبت نام دانشگاهی در سال جاری یا ثبت نام برای سال آینده.

6- مدارک اقامتی:
-اصل دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری شهر اقامت شخص دعوت کننده به همراه کپی
-یا رزرو هتل

7- کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش 30.000 یا 50.000 یورو

8- رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیمایی
تمامی مدارک با توجه به سفارت مربوط به اخذ ویزای شینگن باید ترجمه گردد.

اخذ ویزای شینگن

4 پاسخ به “ویزای شینگن”

  1. مهیار گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    ببخشید من مدارکم تقریبا کامله
    ولی نمیخام تعهد برای برگشت بزارم
    شما بدون اثر انگشت هم میتونید ویزای شینگن برام بگیرید؟ هزینش چقدر میشه ؟

  2. آزیتا گفت:

    سلام من برای پسرم میخوام اقدام کنم که ۱۰ روز بره آلمان . دعوتنامه دارم ۵۰ میلیون هم سپرده تو حساب پسرم هست. دانشجوی دانشگاه دولتی هست و میتونه نامه بگیره . ضمانت برگشت هم میده و من و پدرش هم تعهد تنها سفر کردن رو میدیم . اولا میخواستم ببینم هزینه اش چقدر هست و دوما اینکه درصد گرفتن ویزاش چقدره؟ ممنون

    • شایان هشترودی گفت:

      سلام هزینه ویزا 500 یورو هستش . خواهشمندام با همکاران ویزا ما تماس حاصل فرمائید . شماره تماس: 88993177-021

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + سیزده =